Exertis Hammer voegt WD IntelliFlash toe aan portfolio

Exertis Hammer heeft het aanbod van Western Digital uitgebreid met de distributierechten om IntelliFlash aan te bieden in Europa, Zuid-Afrika en Israël.

Door de uitbreiding van het Western Digital portfolio heeft Exertis Hammer de mogelijkheid en beschikking over het volledige assortiment Western Digital Data Centre Systems (DCS), waaronder IntelliFlash, mission critital en gevirtualiseerde omgevingen, primaire workloads, en kan het worden geleverd in hybride, all-flash en all-NVMe oplossing. Dit vormt een aanvulling op het bestaande Western Digital-aanbod, met onder andere harde schijven in hoge capaciteit en hoge prestaties en platforms zoals servers, JBOD’s en JBOF’s voor software defined storage.

Data Centre Systems

“Dankzij de ijzersterke door Western Digital gefabriceerde Data Centre Systems breiden wij ons bereik uit via partners van wereldklasse”, zegt Paul Silver, Senior Director EMEA DCS Sales bij Western Digital. “Exertis Hammer heeft een uitstekende positie in de voorhoede van distributie van opslagtechnologie en wij geloven dat dit een krachtige reden is om een nieuwe klantenbasis te creëren en onze bestaande klanten te bedienen met een aantrekkelijk nieuw onderdeel in ons portfolio”.

Adam Blackwell, General Manager voor Software Defined Solutions bij Exertis Hammer: “We zijn verheugd over de mogelijkheid om onze gevestigde en vertrouwde adviseur in dienst te nemen voor het volledige Western Digital DCS-portfolio en zijn enthousiast over de mogelijkheden die het IntelliFlash assortiment ons en onze klanten biedt. We hebben al vele jaren een uitstekende relatie met Western Digital wat een geweldige basis vormt voor dit nieuwe hoofdstuk van onze samenwerking.”