Save the date voor het ISV event: Cloud X

Donderdag 7 februari zal het eerste CLOUD X event plaatsvinden. Een event voor en door independant software vendors. Een event in een informele setting met inspirerende keynotes en interactieve paneldiscussies. Een relevant event!

‘De landgoederij’ in Bunnik, een unieke evenementenlocatie die zich uitstekend leent voor een dergelijk evenement, zal voor een inspirerende omgeving zorgen. Tijdens deze dag zijn alle ISV’s van harte welkom om deel te nemen aan de paneldiscussies over trends en innovatie, techniek en finance. Dit event wordt gefaciliteerd voor branchegenoten die in een informele setting op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws. Het uitgebreide programma volgt zo snel mogelijk, schrijf u vast in via www.cloud-x.nl en blijf ook relevant!