Schuberg Philis behaalt MSP Partner-certificaat AWS

IT-dienstverlener Schuberg Philis is officieel erkend als Managed Services Provider (MSP) partner van Amazon Web Services (AWS).

AWS heeft het MSP-programma ontworpen voor Consulting Partners met zowel expertise van cloud infrastructuren en applicatiemigratie, als het vermogen om pro-actieve monitoring, automatisering en het beheren van de IT-omgeving van hun klanten te bieden. Door AWS-gecertificeerde experts in huis te hebben,en aantoonbare referenties te overleggen heeft Schuberg Philis voldaan aan de eisen van Amazon. Als MSP-partner beschikt Schuberg Philis over uitgebreide technische en zakelijke ondersteuning van AWS.

Grote klanten

“Doordat we zelf een operationele private-cloudomgeving vanaf de tekentafel hebben ontworpen en gebouwd, hebben we public cloud pionier AWS altijd met bijzondere interesse gevolgd,” vertelt Roeland Kuipers, CTO van Schuberg Philis. “Door succesvolle AWS-implementaties bij klanten als Enexis, PostNL en het Loodswezen kennen we de dienst inmiddels van binnen en buiten. Daarnaast vinden we elkaar in een gedeelde focus op 100% klanttevredenheid. De erkenning van onze AWS-expertise, en de intensivering van onze samenwerking betekent een volgende stap in de cruciale ondersteuning die wij onze klanten bieden bij het halen van hun business-doelstellingen met uitgebreide cloud native oplossingen.”

Gerrie de Jonge, CIO Parcels & Logistics van PostNL, vertelt over het belang van de accreditatie als klant van Schuberg Philis: “Amazon Web Services speelt een belangrijke rol in de modernisering van onze IT en het realiseren van onze data-, technologie- en automatiseringsstrategie. Wij hebben Schuberg Philis nodig om kritische applicaties naar cloud-native te transformeren, te beheren en te beveiligen. Het is daarom belangrijk dat Schuberg Philis als strategische partner de hoogste accreditatie op het gebied van AWS-dienstverlening bezit.”