Cloudian sluit aan bij HPE Cloud28+

Objectstorageleverancier Cloudian is lid geworden van Cloud28+ van Hewlett Packard Enterprise (HPE). In Cloud28+ bundelen verschillende cloudbedrijven hun krachten in een platform om cloud computing verder te bevorderen en aan kennisdeling te doen.

“Het doet Cloudian een genoegen om toe te treden tot de Cloud28+-gemeenschap van HPE en gezamenlijke klanten te helpen met het vinden van de juiste combinatie van oplossingen voor private, publieke en hybride clouds. Hiermee vergroten we de kennis van de innovatieve mogelijkheden die de cloud te bieden heeft en helpen we bedrijven die zelf clouddiensten willen aanbieden”, zegt Jon Toor, de CMO van Cloudian. “Ons met de cloud compatibele storage-platform voor gebruik op locatie biedt leden van Cloud28+ toegang tot een aantrekkelijke oplossing die voorziet in de onbeperkte schaalbaarheid en gebruiksvriendelijke functionaliteit die nodig is om te profiteren van de groeiende mogelijkheden van de cloud.”

HyperStore

HyperStore, het paradepaardje van Cloudian, is een met S3 compatibel object storage-platform met ingebouwde cloud-connectiviteit. Gebruikers kunnen hiermee opslagvoorzieningen in de cloud en op locatie verenigen tot een centrale storagepool. De resulterende hybride clouds en multi-cloudomgevingen helpen organisaties volgens de leverancier met het stroomlijnen van de kosten, het verbeteren van de opslagprestaties en het vinden van de optimale locatie voor uiteenlopende typen data. Daarmee kunnen ze profiteren van een maximale ROI en consistenter beheer van de beveiliging en compliance.

“HPE is een partnergerichte onderneming, en we heten Cloudian en zijn oplossing van harte welkom binnen de Cloud28+ gemeenschap”, zegt Xavier Poisson Gouyou Beauchamps, vice president Service Providers & Cloud28+ Worldwide bij Hewlett Packard Enterprise. “Het doet ons een genoegen om de expertise van Cloudian op het gebied van object storage met onze leden en hun klanten te delen, zodat ze hun gegevensbeheer kunnen optimaliseren met innovatieve oplossingen voor hybride en multi-cloudomgevingen.”

Cloud28+ claimt ‘s werelds grootste onafhankelijke gemeenschap voor het bevorderen van het gebruik van clouddiensten en de uitwisseling van kennis te zijn. Cloud28+ brengt klanten rechtstreeks in contact met partners van HPE, zoals serviceproviders, ICT-leveranciers, solution providers, ISV’s, systeem integrators, universiteiten en organisaties in de publieke sector.