Tech Data biedt BitTitan opleiding voor support partners bij Microsoft cloud migratie

Distributeur Tech Data heeft de verkooptrainingen en educatief materiaal van BitTitan, een grote speler op het gebied van Managed Service Automation, toegevoegd aan het Academy-platform.

Met deze opleidingen kunnen Tech Data partners hun kennis vergoten voor het migreren van klanten naar Microsoft Office 365, Azure en andere Microsoft cloudoplossingen.

Stephen Ennis, director Tech Data Academy, Europa: “Met de trainingen op de BitTitan MigrationWiz tool kunnen onze partners de specialistische kennis opdoen die ze nodig hebben om hun klanten te begeleiden bij succesvolle Microsoft cloudmigraties. Bovendien helpt de informatie partners om nieuwe managed services omzet te ontwikkelen rond cloudmigratie. Tech Data biedt extra ondersteuning aan partners met ons team van cloudmigratie experts en een toegewijd Centre of Excellence voor verkoop- en technische ondersteuning. We kijken er naar uit om in de komende weken en maanden aanvullende waardevolle informatie toe te voegen aan het platform , zodat de Channel Academy een waardevolle bron wordt voor onze partners bij de transformatie van hun business.”

“Migraties zijn een van de grootste uitdagingen voor onze partners, want zij helpen bedrijven te tranformeren naar een moderne werkplek”, vult Antti Ålander, Channel Manager EMEA bij BitTitan, aan. “MigrationWiz maakt het hele proces veilig en eenvoudig. Het is echter van groot belang dat partners de noodzakelijke tools en training krijgen om deze projecten met vertrouwen aan te pakken. Partnering met Tech Data Channel Academy biedt hen de kennis en het begrip die ze nodig hebben voor het realiseren van succesvolle klantmigraties.”

Tech Data’s Channel Academy werd onlangs geactualiseerd met een verbeterde gebruikersinterface en trainingsmateriaal en is beschikbaar op https://channelacademy.techdata.com/.

Naast verkooptraining biedt Tech Data specifieke leverancierscertificering via de Tech Data Academy. Kijk voor meer informatie over certificeringen van Tech Data Academy op https://academy.techdata.com/.