Arrow Electronics wordt distributeur van storage-aanbieder Cloudian

Technologiedistributeur Arrow Electronics en Cloudian, een belangrijke leverancier van file- en object storage oplossingen, hebben een distributieovereenkomst gesloten. Deze stelt Arrow in staat stelt om Cloudian’s HyperStore Scale-out storage systeem aan te bieden in de hele Benelux regio.

Cloudian helpt klanten bij het opslaan, vinden en beschermen van enorme hoeveelheden ongestructureerde data in één opslagomgeving die geo-gedistribueerd en in de zowel een publieke als private cloud geïntegreerd kunnen worden.

“De Cloudian oplossingen zijn uniek,” aldus Bart van Rheenen, Managing Director van Arrow Enterprise Computing Solutions in de Benelux. “Ze bieden de flexibiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid die eerder alleen bij publieke cloudleveranciers beschikbaar was, maar dan vanuit eigen beheer. Daarnaast integreert de oplossing naadloos met toepassingen van vele vendoren in ons portfolio. Een zeer waardevolle additie waar de markt ongetwijfeld van zal profiteren.”

Jacco van Achterberg, VP EMEA bij Cloudian, vult aan: “De samenwerking met Arrow is een belangrijk onderdeel van onze verdere groei in de Benelux en in de hele EMEA-regio. De hoeveelheid ongestructureerde data groeit in alle sectoren in een ongekend tempo, waardoor adequate opslag vaak kostenintensief en complex is. Cloudian zet zich in voor de ondersteuning van hoogwaardige kanaalklanten die de mogelijkheden van schaalbare objectopslag begrijpen. Met Arrow als distributeur in de Benelux kunnen we bedrijven een geavanceerde oplossing bieden voor de volgende generatie van computergebruik, die wordt gedreven door door technologische ontwikkelingen zoals IoT en machine learning”.

Meer informatie: www.arrow.com