NEH en VANCIS richten Total Specific Hosting op

ICT-outsourcer voor de Nederlandse woningcorporatiesector NEH en VANCIS gaan krachten te bundelen door Total Specific Hosting (“TSH”) te vormen. Deze combinatie creëert een nieuwe ICT-outsourcing partij voor de Nederlandse semi-publieke sector met een omzet van meer dan € 35 miljoen en 150 medewerkers. Strikwerda Investments, een investeringsfonds, neemt via haar portfoliobedrijf TSH een meerderheidsbelang in NEH. De overige aandelen blijven in handen van de bestaande aandeelhouders die in hun huidige rollen actief blijven.

Total Specific Hosting

NEH en VANCIS claimen een complementair aanbod van diensten te hebben, gedragen door een gedeelde cultuur van focus op klanttevredenheid en kennis van klantprocessen. NEH en VANCIS zullen autonoom blijven werken onder TSH, terwijl actief op deelgebieden zal worden samengewerkt. TSH heeft een lange-termijn investeringshorizon en heeft als doel de huidige sterke organische groei van NEH en VANCIS voort te zetten en daarbij acquisitieve groei te realiseren door andere toonaangevende ICT outsourcingsbedrijven aan te sluiten binnen TSH.