Interxion levert directe AWS Cloud-verbinding vanuit Schiphol

Interxion heeft AWS Direct Connect beschikbaar gemaakt op de Interxion Schiphol Campus. Dat is een directe netwerkverbinding met de AWS Cloud die in de plaats komt van een reguliere internetverbinding.

Direct Connect

Klanten van Interxion, die hun netwerk en private IT-omgevingen op de Schiphol Campus coloceren, kunnen zo beschikken over een hogere bandbreedte, lagere latency, een robuust netwerk en lage kosten.”Steeds meer van onze klanten migreren applicaties en workloads naar de cloud en hebben een hybride IT-architectuur. Voorspelbare netwerkprestaties zijn voor die partijen van groot belang”, aldus Michel van den Assem, Managing Director bij Interxion Nederland. “Met de toevoeging van AWS Direct Connect biedt de Interxion Schiphol Campus organisaties een krachtige omgeving om zulke hybride IT-architecturen te realiseren.”

AWS Direct Connect is nu beschikbaar op 10 datacentercampussen van Interxion in Europa; naast Amsterdam beschikken ook de campussen in Kopenhagen, Dublin, Frankfurt, Frankfurt, Madrid, Marseille, Parijs, Stockholm, Wenen en Zürich over de directe aansluiting.