Schneider Electric voegt datacenter-inrichter All-Rack toe als partner

Schneider Electric heeft haar partnernetwerk uitgebreid met datacenterspecialist All-Rack. All-Rack voorziet commerciële datacenters van de complete inrichting van de “white space, meestal op maat. Bovendien voorziet het bedrijf organisaties van turn-key opgeleverde, on-premise datacenters voorzien van alle vereisten. Daaronder noodstroominstallaties, koelinstallaties, bekabeling en branddetectie. De datacenters van All-Rack zijn naar eigen zeggen ingericht volgens de laatste normen. De divisie All-Rack Datacenter Services voorziet organisaties ook van medewerkers die alle voorkomende werkzaamheden “op zaal” kunnen uitvoeren.

Advies

“De markt is in beweging. Wij zien steeds meer organisaties die op zoek zijn naar hybride oplossingen, waarbij een deel van de data en applicaties in de cloud staan. Daarnaast is er ook op de locatie van de klant zelf behoefte aan snelle en hoge beschikbaarheid van grote hoeveelheden data. Kundige partners die mee kunnen denken in zo’n ontwerp, onze klanten kunnen adviseren én ontzorgen zijn schaars. Met All-Rack hebben wij een partner gevonden die deze kennis in huis heeft,” aldus Sonja Boots, Channel Manager bij Schneider Electric. “Daarnaast biedt All-Rack diensten die onze propositie bij onze datacenterklanten versterkt. Kortom: een echte win-win situatie.”

Johan de Graaf, directeur All-Rack: “All-Rack is ontstaan uit de groei van commerciële datacenters. Vanuit die hoek kennen wij Schneider Electric al geruime tijd. Wij zien met het Schneider-portfolio kansen om onze diensten uit te breiden. Wij hebben onlangs ons team kunnen versterken met een aantal specialisten en met het partnership met Schneider Electric zijn wij klaar voor de volgende stap.”