Rubrik introduceert nieuw partnerprogramma

Cloud Data Management- bedrijf Rubrik introduceert het wereldwijde Rubrik Velocity Partnerprogramma. Het Velocity Partnerprogramma is gericht op resellers en biedt volgens Rubrik nieuwe en uitgebreide mogelijkheden voor channelpartners om meer uit de markt voor databeheer te halen. Het programma geeft partners een kader voor differentiatie en verkoop en biedt technische ondersteuning voor het opbouwen en herkennen van expertise.

“De ongekende groei van Rubrik is voor een groot deel te danken aan ons fenomenale partnerecosysteem en onze 100% channel go-to-market benadering,” zegt Bertrand Yansouni, VP of Worldwide Channel bij Rubrik. “Ons nieuwe Velocity Partnerprogramma stelt partners in staat hun belangrijkste zakelijke initiatieven met Rubrik aan te jagen, zoals het opbouwen van hun cloudbedrijf of het leveren van meer geavanceerde diensten. We geloven dat dit nieuwe programma onze partners sneller succes zal brengen.”

Ondersteuning

Rubrik voert sinds de oprichting een bedrijfsmodel volledig op de channel gericht. Het Rubrik Velocity Partnerprogramma is ontworpen op basis van partnerinput en omvat investeringen om toegewijde partners te ondersteunen en belonen. Het programma introduceert volgens Rubrik een reeks nieuwe voordelen en kansen voor resellers, waaronder:

Een nieuwe partnerprogrammastructuur met een kader voor differentiatie: Het nieuwe programma bevat drie niveaus (Authorized, Select en Elite). Classificatie is gebaseerd op competentie en prestaties. De vereisten zijn afhankelijk van het land en de partneromvang, zodat elke partner toegang en een duidelijk pad naar de hoogste niveaus heeft. Het programma introduceert ook nieuwe specialisaties om unieke vaardigheden te herkennen.
Verbeterde ondersteuning van partners om expertise op te bouwen in verkoop en onderhoud van Rubrik-oplossingen: Rubrik lanceert Rubrik Academy, een nieuw enablement-programma voor het gehele Rubrik-partnerecosysteem, dat accreditaties voor partnerverkopen, pre-sales en post-sales omvat.

Nieuwe incentives: Om te investeren in partners die in Rubrik investeren, introduceert het Velocity Partnerprogramma een korting voor Elite-partners, lead- en opportunitysharing, gezamenlijke marketingfondsen en incentives voor partner-sales en sales engineer vertegenwoordigers op de hoogste niveaus.

Het programma introduceert ook een nieuwe wereldwijde technische adviesraad voor partners, omdat Rubrik naar eigen zeggen veel waarde hecht aan de technische expertise van partner solution engineers. Het nieuwe programma wordt geïntroduceerd op de EMEA Partner Conference van Rubrik. De programmavoordelen worden van kracht op 1 februari 2019. Meer informatie is te vinden op www.rubrik.com/partners.