Cisco Umbrella verkrijgbaar via de Ingram Micro Cloud Marketplace

Ingram Micro heeft Cisco Umbrella, een beveiligingsplatform dat bescherming biedt tegen online bedreigingen, opgenomen in het portfolio van de Ingram Micro Cloud Marketplace in Nederland. Cisco Umbrella ontdekt automatisch actuele en opkomende bedreigingen, doordat er patronen in internetactiviteiten herkend worden.

Cisco verwerkt dagelijks miljarden internetverzoeken van miljoenen gebruikers. Cisco heeft niet alleen datacenters over de hele wereld, maar kijkt samen met top Internet Service Providers (ISP’s) en Content Delivery Networks (CDN’s) om de routes tussen elk netwerk in de wereld en hun datacenters te verkleinen – waardoor de klant nog sneller toegang heeft tot internet.

Cisco Umbrella biedt bedrijven effectieve beveiliging tegen online bedreigingen. Umbrella analyseert informatie op patronen, detecteert afwijkingen en maakt modellen om te voorspellen of een domein of IP-adres schadelijk is, waarna aanvallen automatisch worden geblokkeerd. Bovendien maakt het beveiligingsplatform gebruik van DNS om bedreigingen tegen te houden op alle poorten en protocollen – zelfs direct-to-IP-connecties. Voordat malware het netwerk of de endpoints bereikt, wordt het al tegengegaan. Mocht een apparaat toch geïnfecteerd raken, dan zorgt het programma ervoor dat er geen verbinding wordt gemaakt met schadelijke servers.

“Umbrella is voor Cisco van zeer groot belang binnen het complete security portfolio. Deze cloud security oplossing is mede door de eenvoud en snelheid van implementatie uniek. Door de nauwe samenwerking met Cisco mogen we Umbrella op onze Cloud Marketplace verwelkomen, waardoor we de implementatietijd bij de eindklant nog verder verkorten,” aldus Sjors Vonk, Business Development Manager Cisco bij Ingram Micro.

Michel Schaalje, Directeur Security Cisco Nederland, vult aan: “Cisco Umbrella is een krachtig, en eenvoudig te implementeren beveiligingsplatform. Gevoed door Threat Intelligence van Cisco Talos biedt het de sterkste online beveiliging in de markt. Deze clouddienst biedt gebruikers overal bescherming, zowel op kantoor als onderweg.”

Meer informatie: www.ingrammicro.nl