Legrand Datacenter Solutions: Een wereldwijde partner om op te bouwen

De datacentermarkt wordt steeds volwassener. De focus ligt inmiddels steeds meer op beschikbaarheid, efficiëntie en kostenbeheersing. Wie tegenwoordig een datacenter bouwt, moet flexibel en modulair te werk gaan om in te spelen op de continu veranderende vraag vanuit de markt.

Projecten worden steeds complexer door de toenemende globalisering en de behoefte aan geïntegreerde oplossingen om te voldoen aan wereldwijde standaarden. Support en assistentie van een goed geïnformeerde, betrouw- bare partner is dan essentieel. De gespecialiseerde merken van Legrand Data Center Solutions – Legrand, Minkels en Raritan – zijn de betrouwbare, wereldwijde partners voor duizenden organisaties.

Legrand Data Center Solutions

Legrand Data Center Solutions verzorgt duurzame oplossingen voor het datacenter. De kernconcepten modulariteit, flexibiliteit en energieefficiëntie zijn doorgevoerd in het uitgebreide productportfolio. Zo profiteren klanten altijd van de nieuwste datacentertechnologie. De bekroonde oplossingen zorgen ook voor een optimale uptime bij bedrijfskritische operations.

Aanpak

De lokale specialisten van Legrand Data Center Solutions leveren support bij het ontwerpen en bouwen van de white space met innovatieve oplossingen. Of het nu gaat om een commercieel datacenter of een dedicated white space in een ziekenhuis, de Legrand Data Center Solutions specialisten ondersteunen bij alle toepassingen, groot of klein, met brede kennis. Denk bijvoorbeeld aan behuizingen, koeling, voeding, toegangsbeheer en gestructureerde bekabeling – waaronder LCS3, de onlangs geïntroduceerde serie netwerkproducten van hoge kwaliteit – om in te spelen op de unieke wensen van de klant.

Totaaloplossing

Legrand Data Center Solutions zorgt voor een diepgaand inzicht in hetgeen de klant wil en wat het bedrijf nodig heeft en biedt vervolgens een totaaloplossing aan voor de white space.

Grondige markt- en productkennis en goede banden met normeringscommissies (EN 50600) en de consultancywereld, zorgen voor een optimaal resultaat in de datacenters van klanten.

Powered by specialists

Legrand
De Legrand Group is een wereldwijde marktleider voor de elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Op dit moment verzorgt de databekabeling van Legrand hoogwaardige verbindingen met meer dan 200 miljoen apparaten. Legrand heeft grootschalig geïnvesteerd in de ontwikkeling en het ontwerp van oplossingen voor energiedistributie en datacommunicatie. Zodoende heeft Legrand zijn aanbod continu verder kunnen uitbreiden en resultaten geboekt op topniveau.

Minkels
Minkels is een kennisgedreven producent en een wereldwijde leverancier van kwaliteitsoplossingen voor datacenterinfrastructuur. Minkelsproducten onderscheiden zich met hun innovativiteit en flexibiliteit. Klanten kunnen altijd rekenen op de allernieuwste datacentertechnologie en op modulaire oplossingen die inspelen op veranderende, klantspecifieke eisen.

Raritan
Raritan biedt intelligente oplossingen aan voor het beheer in datacenters. Hieronder vallen intelligente PDU’s, transfer switches, rackcontrollers en -sensoren, seriële console servers en KVM-over-IP-switches. De bekroonde hardware-oplossingen van Raritan zorgen op meer dan 60.000 locaties in 76 landen over de hele wereld voor meer energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en productiviteit.

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in het Datacenter & Cloud Dossier 2018 van ChannelConnect]

Lees het artikel hier in PDF