ProAct haalt hercertificering en voegt NEN7510 toe

Proact Netherlands B.V. heeft de vierjaarlijkse volledige hercertificering voor ISO9001 en ISO27001 afgrond. De datacenter- en clouddienstenprovider heeft daarnaast NEN 7510 toegevoegd als derde certificering. Met deze laatste speelt Proact naar eigen zeggen in op de specifieke eisen van de zorgsector

De certificeringen werden uitgevoerd door DNV GL Business Assurance B.V. die heeft geconstateerd dat Proact de security- en kwaliteitsmanagementprocessen op orde heeft. Proact plaatst kwaliteitsmanagement en security centraal in de organisatie en op beide gebieden werkt het aan continue verbetering, zo meent het bedrijf. Zo maken de security- en kwaliteitssystemen deel uit van de centrale sturingssystemen van Proact.

 

Medewerkers

Uit de interviews die de auditor in het kader van de hercertificering uitvoerde, kwam verder duidelijk naar voren dat veiligheid en kwaliteit bij iedere medewerker hoog op de agenda staan. In tegenstelling tot organisaties die ervoor kiezen om een beperkter aantal processen te laten certificeren, is bij Proact sprake van een integrale toetsing. Dat betekent dat de drie certificeringen zich uitstrekken tot alle bedrijfsprocessen.

 

Sander Dekker, Business Unit Director Europe West van Proact: “Wij mogen als organisatie trots zijn op deze certificeringen. Ze zijn van het grootste belang voor ons en onze klanten, omdat ze onderstrepen welk belang wij hechten aan een optimale klantenservice. Dat is in onze branche alleen mogelijk als de hele organisatie doordrongen is van het feit dat kwaliteit en veiligheid de basis vormen voor onze activiteiten. Klanten verwachten dit van ons en mogen dat ook verwachten. Zij kunnen erop vertrouwen dat dankzij deze certificeringen hun processen en data bij Proact in goede handen zijn.”