TransIP neemt IT-Ernity over

TransIP Group B.V. neemt IT-Ernity Holding B.V. volledig over. Dat is de internetsolutions-provider waar Proserve, CloudVPS, Signet, VDX, Webstekker en DDS onder vallen. Door de overname versterkt TransIP naar eigen zeggen haar positie in de Benelux.

Ali Niknam, oprichter TransIP: “Een gevoel van trots overkwam me toen ik hoorde wat de jongens voor elkaar hebben gekregen. Een overname van dit formaat is echt ongelofelijk!”

Groei in de cijfers

TransIP Group heeft na deze overname bijna 400.000 klanten, 210 medewerkers en een omzet van circa 70 miljoen euro. De directie van de nieuwe combinatie zal bestaan uit Raymond Kasiman en Jeroen Hüpscher. “Zowel TransIP als IT-Ernity hebben bewezen dat innovatie en hart voor de klant een gouden combinatie zijn in deze markt. Deze gedeelde visie maakt het samengaan dan ook een logische stap.”, aldus Raymond Kasiman, CEO TransIP.

Verdere financiële details over de overname zijn niet bekendgemaakt.