CloudLand distribueert Altaro VM Backup

Value-add distributeur CloudLand heeft de software van Altaro aan het portfolio toegevoegd. Altaro Software is fabrikant van onder andere Altaro VM Backup, een back-up-oplossing voor Hyper-V- en VMware-omgevingen. De samenwerkingsovereenkomst is van toepassing op de gehele Benelux-regio.

Altaro Software, met het hoofdkantoor in Malta, beveiligt zowel Hyper-V als VMware en wordt beschouwd als één van de leiders in virtual machine back-ups. Alle Altaro softwareoplossingen kunnen nu via CloudLand B.V. worden afgenomen.

Altaro VM Backup is expliciet ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven en heeft meer dan 40.000 klanten wereldwijd. Het is een gebruiksvriendelijke back-up-oplossing waarmee vanuit één toepassing zowel back-up als herstel kan worden uitgevoerd. Met de eenvoudige UI en gemakkelijke setup elimineert het alle problemen die vaak gepaard gaan met de back-up van een virtuele omgeving. Bovendien is Altaro door de per-host licensering ook prijstechnisch gezien zeer interessant.

“Wij zijn enorm blij met deze nieuwe toevoeging aan ons portfolio waardoor wij onze partners nog beter van dienst kunnen zijn.” aldus Lex Fabistas, Managing Director van CloudLand. “We doen dit niet alleen door het leveren van de Altaro producten, maar hebben ook de specifieke kennis in huis om partners te adviseren en te ondersteunen”.

“We zijn zeer verheugd Cloudland te verwelkomen als Altaro-distributeur voor de Benelux. Met hun enorme kennis en gedegen begrip van de markt, voorzien we een belangrijke kans om het kanaal verder uit te breiden in de regio. Met meer dan 40.000 eindgebruikers zien we potentieel om onze groei voort te zetten met een goed opgeleid en toegewijd Cloudland-kanaal” vat Colin Wright, VP EMEA bij Altaro samen.

CloudLand biedt als softwaredistributeur een platform voor resellers en managed services-providers in de Benelux. Het is het startpunt voor alle verzoeken rond software-oplossingen, zowel lokaal als in de Cloud. Het focust zich daarbij onder andere op de infrastructuur, waaronder beheer, security en back-up. CloudLand beschikt over uitgebreide kennis van softwarelicenties en IT-management en biedt gebruiksvriendelijke oplossingen die lokaal en in de Cloud kunnen draaien. Daarmee helpt het resellers en serviceproviders om hun winstgevendheid te vergroten door toegevoegde waarde te leveren bij kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Meer informatie op www.cloudland.store

Meer informatie: https://www.altaro.com/msp/