Infor verdiept banden met OpenSesame

Leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen Infor en OpenSesame, een leverancier van e-learningcursussen voor bedrijven, gaan hun samenwerking uitbreiden. Infor-klanten en -beheerders krijgen voortaan binnen LMS toegang tot de uitgebreide catalogus met e-learningcursussen van OpenSesame.

Werknemers profiteren volgens de leveranciers van de samenwerking doordat ze hun vaardigheden kunnen verbeteren, hun volledig potentieel kunnen bereiken en zo rechtstreeks bijdragen aan het succes van hun bedrijf. Er zijn meer dan 20.000 cursussen beschikbaar, waarbij de onderwerpen variëren van het trainen van zakelijke en soft skills tot het verkrijgen van kennis op het gebied van technologie, compliance en veiligheid.

Infor LMS is onderdeel van Infor Human Capital Management (HCM) en biedt een end-to-end-oplossing voor het maken, leveren en rapporteren van trainingsactiviteiten. Klanten van Infor LMS hebben via hun Infor LMS-oplossing toegang tot de volledige bibliotheek met e-learningcursussen van OpenSesame.

“OpenSesame is de afgelopen jaren enorm gegroeid door zich te focussen op de behoefte van klanten aan e-learningcursussen waarmee ze de ontwikkeling en productiviteit van medewerkers kunnen stimuleren”, aldus Tom Turnbull, Vice President Partnerships bij OpenSesame. “Door de uitbreiding van onze samenwerking met Infor kunnen we onze wederzijdse klanten helpen de talenten van hun personeel verder te ontwikkelen.”

“Slimme organisaties weten dat het noodzakelijk is om talent van binnenuit te stimuleren om succesvol te zijn in de huidige zakelijke omgeving. Door hun teams de juiste tools te bieden, kunnen ze hen helpen hun volledige potentieel te bereiken, wat zich rechtstreeks vertaalt in de verbetering van het bedrijf,” aldus Elliot Golden, productmanager van Infor. “Door de jarenlange ervaring van het Infor Customer Success-team te combineren met het samengestelde eLearning-cursusaanbod van OpenSesame kunnen onze klanten vertrouwen op de service en resultaten die ze verwachten van twee nauw op elkaar afgestemde strategische partners.”

Voor meer informatie, zie https://www.opensesame.com en https://www.infor.com/product-summary/hcm/learning-management/.