Interconnect lanceert Discover

Interconnect heeft een nieuw online platform geïntroduceerd die als centrale hub dient voor leadgeneratie en onderlinge communicatie van partners. Het platform draagt de naam Discover, en ook eindgebruikers kunnen hier gebruik van maken om de juiste totaaloplossing te vinden in het ecosysteem van de datacenters en het IaaS-platform van de leverancier.

Marktplaats

Discover is een online netwerk, een actieve marktplaats, waar partners van Interconnect zich profileren middels een bedrijfsprofiel, maar ook onderling met elkaar kunnen communiceren. Partners kunnen hier gezocht en gevonden worden door end-users. Met Discover zorgt Interconnect ervoor dat partners elkaar kunnen versterken en aanvullen betreft hun dienstverlening.

De website is per direct toegankelijk via discover.interconnect.nl.