Tech Data voegt nieuwe tools en oplossingen toe aan StreamOne Cloud Marketplace

Distributeur Tech Data komt met diverse verbeteringen van zijn bekroonde StreamOne Cloud Marketplace (SCM). De nieuwe functies en mogelijkheden helpen partners bij het bouwen en onderhouden van efficiëntere, flexibelere en waardevollere cloudplatforms die bijdragen aan betere bedrijfsresultaten.

De verbeteringen worden voor het eerst getoond op de stand van Tech Data op Microsoft Inspire, 15-19 juli, in Las Vegas.

De verbeteringen omvatten:
• Eindgebruiker portal SDK [Software Development Kit] dat gebruikmaakt van de kracht van StreamOne API’s om resellers een self-service portal op maat voor hun klanten te bieden
• Verbeterde functies voor abonnementsbeheer voor Microsoft Office 365 om resellers te helpen efficiënt gebruikers met meerdere abonnementen te beheren
• Toevoeging van de ONTAP-oplossing van NetApp Cloud Volumes aan SCM’s portfolio van op Azure gebaseerde en blueprints

“Deze toevoegingen aan de StreamOne Cloud Marketplace stellen onze channel-partners in staat hun terugkerende cloudinkomsten uit te breiden met minimale investeringen, middels de nieuwe platformfuncties en oplossingen die beschikbaar zijn in ons toonaangevende cloudplatform”, aldus Michael Urban, corporate vice president, Strategy, Transformation and Global Vendor Management, bij Tech Data. “Het StreamOne-platform geeft resellers eenvoudig toegang tot Microsoft Office 365 en Azure-services en stelt hen in staat om hun eigen cloud-activiteiten te starten, wat flexibiliteit en gemak voor hun eindgebruikers biedt. Dit is een ideaal platform om partners te laten profiteren van het buitengewone innovatietempo op dit moment in onze markt.”

Nieuwe SDK voor eindgebruiker portal
De SDK is beschikbaar op de GitHub-hostingservice met een eenvoudige, click-to-deploy-installatie, met toegang tot de GitHub-repository via SCM. Met deze uitbreiding kunnen klanten van Tech Data hun eigen klantportals opzetten die zijn verbonden met hun StreamOne-accounts, zodat hun eindgebruikers hun eigen abonnementen op deze portals kunnen beheren. Verbeterde dashboard- en rapportagemogelijkheden zijn ook beschikbaar, waarmee resellers geholpen kunnen worden bij het lifecycle-management van hun klanten en waardoor ze betere aanbevelingen richting hun klanten kunnen doen.

Verbeterde abonnementsbeheer functies voor Microsoft Office 365
Klanten van Tech Data vertrouwen op StreamOne om de transactie en het beheer van cloudoplossingen voor hun eindgebruikers te vereenvoudigen. Resellers kunnen efficiënt gebruikers met meerdere abonnementen beheren door extra functies toe te passen om die abonnementen van gebruikers te benoemen en toe te wijzen.

NetApp Cloud Volumes ONTAP voor Microsoft Azure
De gebundelde kracht van NetApp en Microsoft Azure in een vooraf geteste oplossing, NetApp Cloud Volumes ONTAP voor Microsoft Azure is nu beschikbaar in SCM. Het helpt partners met het bouwen van cloudomgevingen met enterprise-class cloudopslag en biedt eindgebruikers een universeel opslagplatform dat eenvoudig kopiëren van gegevens in een hybride cloudomgeving mogelijk maakt.
Beschikbaarheid StreamOne Cloud Marketplace verbeteringen

Als Microsoft’s 2018 Indirect Provider Partner van het Jaar, bevindt Tech Data zich in de unieke positie om deze gebundelde oplossingen en verbeteringen op de markt te brengen en vanaf medio juli wereldwijd beschikbaar te stellen, waar de StreamOne Cloud Marketplace beschikbaar is.

Meer informatie: www.techdata.com