Schneider Electric brengt Easy UPS 3S

Schneider Electric heeft de Easy UPS 3S geïntroduceerd, een 10-to-40kVA noodstroomvoorziening. Volgens de leverancier heeft de UPS krachtige specificaties, een compact ontwerp en is deze eenvoudig te installeren, gebruiken en te onderhouden.

De UPS beschermt belangrijke apparaten in verschillende omgevingen tegen schade door uitval schommelingen of pieken in de stroomvoorziening. Deze unit levert volgens Schneider Electric tot 96% efficiëntie in dubbele conversie-modus en tot 99% efficiëntie in de energiebesparende ECO-modus.
De UPS is beschikbaar met of zonder accu’s. Klanten krijgen ook toegang tot de start-up servicemogelijkheid waarmee ze ervan zijn verzekerd dat de Easy UPS 3S veilig en optimaal is geconfigureerd.

Uiteenlopende toepassingen

“Easy UPS 3S beantwoordt de vraag in de markt naar een oplossing die optimaal vermogen, betrouwbaarheid, gemak en kwaliteit biedt en makkelijk te beheren is voor midden en kleine bedrijven, datacenters en productiefaciliteiten”, zegt Pedro Robredo, vice-president in Secure Power bij Schneider Electric. “Met het gebruiksgemak, concurrerend vermogen en veelzijdigheid is de Easy UPS 3S ideaal in te zetten in zeer uiteenlopende industrieën en omgevingen.”

De UPS is volgens de leverancier robuust met een breed bereik voor de ingangsspanning en een sterke overbelastingsbeveiliging. De Easy UPS 3S is naar eigen zeggen ontworpen en getest aan de hand van strenge procedures waardoor de UPS perfect past in een datacenter, maar ook in licht industriële omgevingen. Gebruikers kunnen op afstand de UPS-status monitoren en managen met behulp van Schneider Electric´s EcoStruxure IT cloud-gebaseerde en on-premise softwarepakketten.

Schneider Electric geeft verder de volgende kenmerken:

• Temperatuur tijdens bedrijf tot 40°C

• Speciale coating voor bescherming in ruige omgevingen

• Gemakkelijk te vervangen stoffilter

• Gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud via het magnetische voorpaneel

• Interne, externe en batterij-opties van derden

• Gemakkelijk monitoren en managen met EcoStruxure IT’s cloud-gebaseerde en on-premise softwarepakketten in combinatie met de optionele Network Card. Kijk voor meer informatie op www.schneider-electric.com/ecostruxure-it<http://www.schneider-electric.com/ecostruxure-it>

• Easy Loop-test verifieert UPS-prestaties voordat de lading aangesloten wordt, zonder dat er een belastingsweerstand nodig is

Meer informatie op de website van Schneider Electric.