Resello voegt Microsoft CSP-educatie licenties toe aan cloud

Resello heeft educatielicenties toegevoegd aan zijn cloud marketplace. Partners van Resello die met educatieve organisaties, scholen, opleidingsinstituten e.d. samenwerken komen hierdoor in aanmerking voor aantrekkelijke geprijsde, en in sommige gevallen gratis, Microsoft CSP educatielicenties. Bedrijven die hiervoor in aanmerking willen komen, moeten voldoen aan de vereisten van het Microsoft® Authorized Education Partner (AEP) programma. Dankzij deze toevoeging kan Resello nu partners ondersteunen bij deze vereisten, en het hele proces van provisioning, management en facturatie automatiseren via het Resello automation platform.

Sinds dit jaar is Resello officieel Microsoft CSP Distributor. Het bedrijf is opgericht door Valentijn Borstlap, bekend van Yourhosting, en Joeri Borstlap.