KPMG en Google Cloud sluiten partnerschap

Google Cloud gaat een partnerschap aan met KPMG aan om meer bedrijven te helpen bij de overstap naar de cloud. Ook gaat de expertise van KPMG in diverse markten, digitale transformatie, verandermanagement en consulting de klanten van Google Cloud helpen in te zien op welke manieren ze meer kunnen profiteren van de cloud en welke handelingen hiervoor nodig zijn.

De eerste twee oplossingen die KPMG heeft gebouwd op Google Cloud Platform (GCP), KPMG Intelligent Interactions (voor gepersonaliseerde klantbeleving) en GDPR Assessment and Compliance Service (voor privacymanagement), zijn nu al beschikbaar. KPMG ziet de omvang, schaal en beveiliging van Google Cloud, net zoals de AI-first benadering en machine learning modellen als bijzonder voordelig voor hun klanten. Op deze manier kan KPMG meer bedrijven helpen hun business te transformeren door middel van kunstmatige intelligentie en cloudtechnologieën. De data- en analysespecialisten bij KPMG Lighthouse lanceren ook een Google Cloud gefocust innovatielab met meer dan 80 GCP gecertificeerde experts die samen met Google Cloud gaan experimenteren op het gebied van klant casestudies.

Transformatie

“Organisaties zien geavanceerde technologie en natuurlijke taal als een sleutel tot transformatie van de business”, zegt Miriam Hernande-Kakol, Global Leader for Customer & Operations bij KPMG. “KPMG creëert datagedreven oplossingen die gebruik maken van Google Cloud-technologie, waaronder machine learning, om onze zakelijke leden verder te helpen met hun zakelijke strategie en het leveren van baanbrekende digitale belevingen.”

“Onze samenwerking met KPMG helpt klanten in meerdere branches voordeel te behalen uit de Google Cloud, waaronder onze geavanceerde security, data-analytics en machine learning, om praktijkuitdagingen het hoofd te bieden”, zegt Tariq Shaukat, President, Partners and Industry Platforms, Google Cloud. “We werken samen met KPMG om nieuwe oplossingen te ontwikkelen waardoor klanten actief participren in de ontwikkeling en uitvoering van hun eigen oplossingen.”