Leaseweb ondersteunt MSH Summit als Silver Sponsor

Leaseweb is Silver Sponsor van Managed Services & Hosting Summit. De cloud hostingaanbieder zal onder meer een meetup organiseren met zijn klant TOPdesk als gastspreker. De centrale boodschap van Leaseweb is dat het bedrijf gespecialiseerd is in het bieden van een schaalbare infrastructuur voor IT bedrijven die overgaan naar een ‘asset-light’ model en als betrouwbare partner zijn klanten daarmee helpt groeien.

Leaseweb nodigt deelnemers van de MSH Summit, op 29 mei in Amsterdam, uit om tijdens de meetup van gedachte te wisselen over de uitdagingen op het vlak van infrastructuur. TOPdesk vertelt aan de aanwezige MSP’s, ISV’s en IS’en over hun migratie naar een volledig schaalbare cloudoplossing groei heeft gestimuleerd, met Leaseweb als partner. In het webinar Grow Your Business with Cloud is meer te horen over de samenwerking tussen Leaseweb en TOPdesk.

“Het is belangrijk een partner te vinden die begrijpt waar je naartoe wil en waar je ambities liggen”, zegt Jeroen Boks, CIO van TOPdesk. “Tijdens onze gesprekken met Leaseweb over de mogelijkheden kwamen zij met oplossingen waar we niet aan hadden gedacht.”

Leaseweb zet zichzelf in de markt als een technologisch agnostische partner die zich specialiseert in hybride cloud diensten voor internet en IT bedrijven. Het bedrijf heeft datacenters in Nederland en 17 elders in de wereld. De dienst is flexibel en schaalbaar, met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het is een Microsoft Gold Datacenter Partner en biedt Azure Stack. Naast TOPdesk behoren ook AFAS, Delaware en Infotheek tot het klantenbestand.

“Wij vertrouwen op de 20 jaar ervaring die Leaseweb heeft om onze klanten te helpen met onboarding en overgang naar SAP HANA”, zegt Jan Kolen, Managed Services Manager bij Delaware. “Wij draaien SAP HANA op onze krachtige hybrid-cloudoplossing, toegesneden op de behoefte en eisen van de klant.”

Meer informatie over de hybrid-cloudoplossing is te lezen in de whitepaper van Leaseweb over het onderwerp.