The SSL Store opent EMEA hoofdkantoor in Amersfoort.

The SSL Store heeft zijn hoofdkantoor voor Europa, het Midden Oosten en Afrika in Amersfoort gevestigd. Het is de derde hoofdlocatie van het bedrijf uit het Amerikaanse St. Petersburg (Florida). Het bedrijf had ook al een kantoor in India.

Customer Experience Desk

Het bedrijf had al een verkoopkantoor in Naarden, maar de groei van de organisatie zelf en de markt noopte The SSL Store om een zogenaamde Customer Experience Desk op te zetten. Daarmee krijgen EMEA- klanten directe, lokale ondersteuning. Voor de opening afgelopen week is de CEO van The SSL Store, John Turcer, overgevlogen om de gebeurtenis op 11 mei bij te wonen. Onder de dagelijkse leiding van Luc Hullegie en Niels Kuhnen is het de bedoeling spoedig een compleet customer experience team en Sales team op te tuigen om zo de EMEA optimaal te kunnen ondersteunen

 

The SSL Store is een ervaren platinum partner van de meest vooraanstaande CA’s (certification Authorities) en is vooral bekend door het leveren van een totaalpakket van advies, producten, ondersteuning en vele API’s. Het bedrijf levert producten voor websitesecurity, waaronder SSL-certificaten.

Meer informatie: EMEA@thesslstore.com