HostSlim betrekt toren Lelystad Alticom

HostSlim gaat per 1 juli zijn diensten aanbieden vanuit de Mediatoren in Lelystad. Daarmee wil het bedrijf redundantie gaan bieden. Daarnaast zullen de servers van HostSlim op minimaal 70 meter hoogte boven de grond draaien. Dat is ver boven NAP, en is volgens HostSlim goed voor de beveiliging.

Alticom

De Mediatoren is recent als datacenter in gebruik genomen door Alticom onder de noemer CLOUDDC3 (Mediatoren). “Na een langdurig overleg en een fijne samenwerking met Alticom hebben wij er voor gesproken om te kiezen voor de Mediatoren in Lelystad. Naast dat deze locatie dichtbij ons hoofdkantoor is, en dus 24×7 ook te beheren is door ons eigen personeel, is het daarnaast natuurlijk uniek om een clouddienst daadwerkelijk in de cloud aan te kunnen bieden”, zegt Ralph Karseboom, CEO HostSlim B.V.

“Ik heb de gesprekken en plannen met HostSlim als zeer prettig ervaren. Mij was bekend dat HostSlim grootse groeiplannnen heeft en een mooie klantenbasis beheert. Wij zijn dan ook heel blij met de aanwinst met HostSlim als een van onze gebruikers. We hebben al grootse nieuwe plannen met HostSlim voor 2019”, zegt Maarten Kippers van Alticom.

HostSlim gaat webhosting, reseller hosting, VPS, colocatie, dedicated servers en satellietverbindingen aanbieden vanuit de toren. Meer informatie is te vinden op de website van HostSlim.