Cisco Spark opgenomen in Ingram Micro Cloud Marketplace

Ingram Micro kondigt aan dat Cisco Spark, een intelligente, geavanceerde en uiterst beveiligde collaboration oplossing, speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven, nu verkrijgbaar is via de Ingram Micro Cloud Marketplace in Nederland.

Met Cisco Spark hebben bedrijven alle vormen van communicatie goed geregeld en beveiligd vanuit één cloudplatform dat overal ter wereld bereikbaar is en gebruikt kan worden vanaf ieder apparaat.

“Cisco Spark vormt een mooie aanvulling op het continu groeiende portfolio dat beschikbaar is via de Ingram Micro Cloud Marketplace alsmede het unified communication en collaboration aanbod van Ingram Micro. Met Cisco Spark beschikken bedrijven over een online team collaboration oplossing waarmee deze onbeperkt veilige en virtuele meetings kunnen houden. Het zorgt er ook voor dat teams vanaf iedere locatie kunnen (samen)werken aan bestanden, contacten kunnen bijhouden, telefoongesprekken kunnen voeren en nog veel meer,” zegt Paul Hermans, Senior Sales Manager Cloud & Software bij Ingram Micro.

Cisco Spark, een oplossing die eenvoudig te verkopen is aan en via het IT-kanaal, biedt bedrijven directe toegang tot een uiterst beveiligde suite aan tools om samen te werken. Ontwikkeld met flexibiliteit, prestatie en veiligheid in het achterhoofd maakt Cisco Spark het eenvoudig en betaalbaar voor ondernemingen, van klein tot groot, om te creëren, te delen en samen te werken waar en wanneer dan ook. De nieuwe service, die wordt aangeboden in abonnementsvorm, is ontwikkeld om bedrijven in staat te stellen sneller en intelligenter te werken, de kosten te bewaken en optimaal samen te werken.

Voor meer informatie: cisco@ingrammicro.nl of telefoon 030 246 4600.

www.ingrammicro.com

# # #