Riverbed breidt SteelConnect uit

Riverbed Technology breidt zijn SD-WAN- en cloudnetwerkoplossing SteelConnect uit met one-click connectiviteit en optimalisatie naar AWS Direct Connect en Azure ExpressRoute. Riverbed introduceert ook integratie tussen SteelConnect en Riverbed Xirrus-wifi met zero-touch provisioning van Riverbed Xirrus access points. Daarnaast zijn opties voor LTE toegevoegd.

Software defined

Volgens Riverbed leidt de sterke adoptie van cloudapplicaties en –diensten tot een hybride IT-landschap met meer complexiteit en hogere veiligheidsrisico’s. Dat baseert het bedrijf op een onderzoek van ESG, waarin staat dat 91 procent van de ondervraagden meer complexiteit ervaart door de inzet van cloud. Internet of Things en mobiele apparaten zorgen voor extra uitdagingen.

De software-defined en cloudcentrische benadering van Riverbed moet helpen bij het aangaan van deze uitdaginen. Deze zorgt volgens de leverancier voor meer flexibiliteit en efficiency, zodat organisaties hun digitale doelen sneller kunnen behalen.

Meer informatie over de SD-WAN-oplossingen van Riverbed zijn te vinden op de website.