Cloudleverancier iland stelt Arts en Polman aan

Cloudleverancier van IaaS-, DRaaS- en cloud-backupdiensten iland heeft Rudy Arts als Regional Sales Executive en Arne Polman als Solutions Architect aangesteld. Het bedrijf is sinds de zomer van 2017 actief vanuit haar eerste datacenterlocatie op het Europese vasteland in Amsterdam om te voldoen aan de GDPR-regelgeving en de naderende Brexit. De Nederlandse locatie versterkt het wereldwijde netwerk van iland’s veilige cloudlocaties in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en Azië.

Ambitie

Regional Sales Executive Rudy Arts (47) was hiervoor werkzaam als Sales Specialist Storage bij Cisco en is bij iland verantwoordelijk voor het opzetten van de sales-kanalen in Noord-Europa, met een focus op de Benelux. Hij wil iland in Nederland een van de grootste spelers op het gebied van BaaS en DRaaS te maken. De groeistrategie heeft in Nederland de focus op samenwerkingen met resellers.

Rudy Arts, Regional Sales Executive bij iland

“Voorafgaand aan de opening van het datacenter in Amsterdam was iland al actief op het vasteland van Europa en werd destijds voornamelijk gedreven vanuit het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben we al een goed gevuld klantportfolio en werken we reeds samen met een reseller. Maar we willen meer. Binnen een jaar tijd willen we in Nederland toonaangevend zijn in BaaS en DRaas,”zegt Arts.

Solutions Architect Arne Polman (47) was de afgelopen 15 jaar werkzaam als Sales Engineer Storage bij onder andere NetApp, Dell en startups Acopia en Copan Systems. In totaal heeft hij meer dan 25 jaar ervaring in de ICT. Voordat hij bij iland aan de slag ging, werkte Polman bij Nimble Storage.

Arne Polman, Solutions Architect bij iland

 

“De vraag naar cloud-oplossingen groeit omdat het kosten bespaart en de efficiëntie vergroot. iland voorziet in deze behoefte door gebruik te maken van de technologie die bij de klant on-premise staat. Denk bijvoorbeeld aan Cisco networking, opslag van Nimble Storage en VMWare als hypervisor,” legt Polman uit. “Voor DR en back-up bieden wij oplossingen van Zerto en Veeam. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan de groei van iland in de Benelux.”