Vertixo neemt ARNIX over

Vertixo BV heeft Arnhem Internet Exchange (ARNIX) overgenomen van Data Center Arnhem. Dit omdat het colocatie datacenter in juni 2017 is verkocht aan Eurofiber. Hierdoor kan Vertixo de dienstverlening en kwaliteit naar eigen zeggen blijven garanderen.

<h2>Connectiviteit</h2>

Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid het connectiviteitsplatform te gaan uitbreiden met security services.
ARNIX B.V. is in 2013 gestart met het leveren connectiviteitsdiensten. In de afgelopen jaren zijn bedrijven, instellingen en scholen aangesloten op het ARNIX-netwerk.

“Met de uitbreiding van de dienstverlening willen wij ons focussen op een toekomst waarbij securityproblematiek het grootste dreigement vormt voor bedrijfscontinuïteit”, aldus een verklaring van Vertixo. “Inmiddels hebben wij onze dienstverlening ondergebracht bij zeven verschillende datacenter locaties. Hier zullen in november dit jaar vier locaties aan toegevoegd worden.”

Meer informatie is te vinden op www.vertixo.com