Interxion gaat partnerschap aan met Yourhosting

Interxion en cloudservicesprovider Yourhosting kondigen vandaag een partnership aan. De grootste hostingprovider van Nederland gaat Azure Stack aanbieden vanuit Interxions nieuwste datacenter in Amsterdam AMS8. Daardoor is de locatie van data volgens de partijen gegarandeerd. Ze garanderen dat de data van gebruikers van een cloudconstructie met Azure Stack bij Yourhosting in Nederland staat en blijft.

Azure Stack brengt Microsofts publieke cloudplatform naar een eigen, fysieke en veilige datacenteromgeving. Azure Stack behoort tot het topsegment aan Azure-diensten en is net zo schaalbaar en flexibel als public Azure, maar voegt daar grip op de locatie van data aan toe. Azure Stack biedt een oplossing voor het beheer van hybride clouds, omdat het gebruik maakt van hetzelfde platform als public Azure.

Expertise

Yourhosting is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack. Het bedrijf is een van de drie wereldwijde Microsoft Gold Partners die het platform mogen testen en evalueren. Vorig jaar was Yourhosting de eerste partij ter wereld die een technische demo kon geven. Daarnaast is Yourhosting het eerste Nederlandse bedrijf dat een volledig operationele constructie beschikbaar heeft.

Naast een Experience Center op het hoofdkantoor van Yourhosting in Zwolle, is er ook in het Interxion datacenter een Azure Stack Experience Center opgericht. Hier kunnen geïnteresseerde partijen een hybride cloudconstuctie beta-testen. Daarnaast zijn beide partners aanwezig op de Microsoft Inspire conferentie in Washington DC van 9 tot en met 13 juli.