Kaseya voegt Unigma toe aan portfolio voor cloudbeheer

MSP-leverancier van systeembeheeroplossingen Kaseya introduceert de Unigma Cloud Management Suite. Deze reeks oplossingen vult het gat in de markt voor wat betreft public-cloudbeheeroplossingen voor MSP’s.

De Unigma Cloud Management Suite biedt MSP’s alle mogelijkheden die zij nodig hebben om routinetaken te automatiseren en kosten te beheren dankzij gedetailleerde analyses van het cloudgebruik. Met zijn bewezen technologie vormt de suite een aanvulling op het IT Complete-platform van Kaseya om public-cloudinfrastructuren op een efficiënte en kosteneffectieve wijze te monitoren en MSP’s in staat te stellen hun business uit te breiden met nieuwe diensten.

Overname

De toevoeging van deze nieuwe technologie is het gevolg van Kaseya’s recente overname van Unigma. Dit bedrijf ontwikkelde de gelijknamige software die IT-organisaties helpt hun workloads in clouds van Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google te vereenvoudigen, te automatiseren en te beveiligen. Unigma blijft een onafhankelijk onderdeel van Kaseya en oprichter Kirill Bensonoff blijft betrokken als CEO en als productmanager van de Unigma Cloud Management Suite. Als nieuwste toevoeging aan het IT Complete-platform van Kaseya is de Unigma Cloud Management Suite tevens een aanvulling op de Traverse-technologie voor netwerkperformancemonitoring en -beheer.

Meer informatie over Kaseya Unigma Cloud Manager is te vinden op www.unigma.com.