Brocade brengt entry-level storage switch

Brocade heeftde Brocade G610 aangekondigd, een opslagswitch voor always-on connectiviteit naar het all-flash datacenter. De switch maakt gebruik van de mogelijkheden van de Gen 6 Fibre Channel-technologie van Brocade en levert prestaties tot 32 Gbps en enterprise-class functionaliteit die organisaties helpt om zich aan te passen aan dynamische workloads en de toenemende vraag naar always-on bedrijfsactiviteiten.

Daarnaast heeft Brocade uitgebreide monitoringmogelijkheden aangekondigd via de Brocade Fabric Vision-technologie met de beschikbaarheid van VM Insight. VM Insight biedt proactief inzicht in de status en performance van individuele virtuele machines (VM’s) zodat beheerders problemen ontdekken voordat applicaties hier last van ondervinden.

NVMe

Door de digitale transformatie, de snelle invoering van flash-opslag en de opkomst van Non-Volatile Memory Express (NVMe) worden er hogere eisen gesteld aan een moderne infrastructuur die de applicatieperformance kan optimaliseren en zich kan aanpassen aan de veranderende behoeften van datacenters. Om aan deze behoeften van digitale ondernemingen te voldoen, zijn de Gen 6 Fibre Channel SAN-oplossingen ontworpen om optimale prestaties, non-stop beschikbaarheid en ingebouwde NVMe-mogelijkheden voor all-flash datacenters te bieden.

“De Brocade G610-switch en VM Insight zijn het resultaat van de onvermoeibare inzet van Brocade voor Fibre Channel-innovatie om klanten te helpen meer waarde te halen uit hun toepassingen en infrastructuur”, stelt Jack Rondoni, senior vice president of storage networking bij Brocade. “Samen met ons partnerecosysteem maakt Brocade het eenvoudig en betaalbaar om Fibre Channel-oplossingen te implementeren terwijl tegelijkertijd de monitoringmogelijkheden in Fabric Vision-technologie worden verbeterd. Klanten krijgen zo inzicht in de applicatieperformance op VM-niveau binnen het opslagnetwerk.”

Entry-level

De Brocade G610 is een entry-level switch die is ontwikkeld voor uiteenlopende omgevingen, variërend van kleine, gedeelde storage fabrics tot gedecentraliseerde implementaties in datacenters. Deze switch staat voor hoge prestaties, bewezen betrouwbaarheid en betaalbare toegang tot toonaangevende Gen 6 Fibre Channel-opslagnetwerktechnologie. Om hun voortdurend evoluerende opslagomgevingen te ondersteunen, kunnen organisaties beginnen met acht poorten en indien gewenst groeien naar maximaal 24 poorten per switch. De Brocade G610-switch is bovendien eenvoudig te gebruiken en te installeren, en heeft een gebruikersinterface waarmee via point-and-click de implementatie snel kan worden uitgevoerd.