Ingram Micro presenteert nieuwe Odin Automation Essentials tijdens WHD

Ingram Micro heeft de Odin Automation Essentials aangekondigd tijdens WHD.Global van de World Hosting Days in het Duitse Rust.

Het voorgeconfigureerde en schaalbare service automation platform brengt nieuwe functies naar hosting service providers die zo een snellere time to market hebben voor nieuwe dienstverlening.

De nieuwe versie van Odin Automation Essentials biedt alle tools om een goede portfolio op poten te zetten voor cloud en hosting. Door de clouddiensten van Microsoft bij elkaar te bundelen en domeinregistratie en VPS hosting te bieden, kan het platform nieuwe inkomsten genereren.

Odin Automation Essentials bevat onder meer licenties voor Azure, Office 365, Dynamic 365, Enterprise Mobility Suite en Windows 10 Enterprise. Ook automatische facturering, orderverwerking en betalingsverwerking, evenals modules voor configuratie en provisioning.