Minder dan een week te gaan voor WHD.global

Vanaf komende zaterdag vindt WHD.global weer plaats in het Duitse Rust. Bezoekers van het Datacenter & Cloud Dossier krijgen met de onderstaande code gratis toegang.

De World Hosting Days is een serie van events voor de branches voor cloud services en internetinfrastructuur. WHD.global, een jaarlijks festival in Duitsland, is de belangrijkste van deze events. Hier komen de leiders bij elkaar om te praten over de technologieën die onze maatschappij verder vorm gaan geven.

WHD.global

Hoewel World Hosting Days bij de oprichting in 2003 vooral nog gericht was op de hostingbranche, is de focus tegenwoordig veel breder. Dit heeft mede te maken met de noodzaak die hosters hebben om meer soorten technologie te omarmen. WHD.global is ondertussen uitgegroeid tot een sleutelevent als het gaat om cloud computing en internetinfrastructuur. Met meer dan 120 presentaties en tweehonderd exposanten komen alle facetten van digitale technologie en cultuur aan bod, voor 6.500 bezoekers.

Het Datacenter & Cloud Dossier biedt u gratis toegang tot het festijn. Geef bij de online registratie de volgende code op:

GL17B4X