Marketo en Infor slaan handen ineen voor marketing in de cloud

Marketo, leverancier van marketingsoftware, en Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, gaan een strategische samenwerking aan. Organisaties kunnen met deze oplossingen voor marketing in de cloud duurzame relaties met hun klanten opbouwen en meer omzet genereren uit digitale klantenbinding.

“Een explosie van digitale technologie en contactmomenten maakt het voor bedrijven moeilijk om de klantervaringen te bieden die vandaag de dag geëist worden”, aldus Steve Lucas, chief executive officer van Marketo. “Marketeers zijn op zoek naar eenvoudige oplossingen die een waardevolle ervaring bieden op verschillende apparaten en over verschillende kanalen. Door onze samenwerking met Infor kunnen we marketing automation technologieën leveren, waarmee merken hun klanten gepersonaliseerde en authentieke ervaringen kunnen bieden. Bovendien kunnen we door de samenwerking onze marketingtechnologieën breder distribueren en zo aan de wereldwijd groeiende vraag voldoen.”

Marketing in de cloud

Deze samenwerking brengt twee marktleiders samen die innovatieve klantbindende oplossingen bieden, die zich onderscheiden van traditionele leveranciers. Specifiek zal het strategisch partnerschap:

• Meer waarde creëren voor de markt door Marketo’s Engagement Platform te integreren met de Infor Customer Experience Suite om marketeers een completer beeld geven van hun klanten. Hierdoor kunnen ze gepersonaliseerde en authentieke ervaringen creëren die klanten aan hen binden via verschillende kanalen en apparaten.
• Het bereik van de marketingoplossingen van Infor en Marketo vergroten.
• Verkoop- en marketingactiviteiten stroomlijnen door accountteams een holistisch inzicht te geven in het gehele klanttraject, waarmee ze elke klant de best mogelijke beleving kunnen bieden.
• Gebruikmaken van een ervaren salesmachine die gericht is op CMO-relaties.

“Tegenwoordig moet je je doelgroep aanspreken door in te spelen op hun specifieke wensen en behoeften. De dagen van marketingcampagnes waarbij met hagel werd geschoten, zijn voorbij. De oplossing van Infor en Marketo sluit aan op onze strategie voor digitale transformatie. Het geeft klanten de snelheid om te veranderen en tegelijkertijd waarde toe te voegen aan hun relaties op het juiste moment, via de juiste kanalen. Wij doen dit beter dan elke andere oplossing die op dit moment op de markt is”, zegt Charles Phillips, CEO van Infor.