Rackspace stelt Richartz aan als chef Managed Security EMEA

Rackspace heeft Dee Richartz in dienst genomen als Director van de businessunit Managed Security Services voor EMEA.

Richartz is verantwoordelijk voor de technische strategie en het productmanagement in EMEA voor het Rackspace Managed Security-portfolio. Het portfolio voorziet klanten van 24x7x365 dreigingsdetectie, kennis en geavanceerde veiligheidsoplossingen. Dit helpt IT-omgevingen te beschermen tegen Advanced Persistent Threats (APT’s) en andere cyberaanvallen.

De veiligheid en betrouwbaarheid van infrastructuur zijn de belangrijkste eisen van klanten als het om cloudservices gaat. Richartz en haar team zullen ondersteuning op maat bieden om klanten te helpen tactische en strategische veiligheidsdoelstellingen te realiseren. Met een toegewijd team van professionals, gericht op monitoring en respons, kunnen klanten hun totale eigendomskosten verlagen ten opzichte van vergelijkbare interne en externe oplossingen.

Security

“Cyberveiligheid is duidelijk een van de grootste uitdagingen waar bedrijven in alle soorten en maten voor staan, dus ik ben erg trots dat ik ons cyberbeveiligingsportfolio op de markt mag brengen,” aldus Richartz.” Nu aanvallen gerichter en lastiger te herkennen zijn dan ooit tevoren, staan klanten voor de uitdaging om hun beveiliging op peil te houden te midden van nieuwe technologieën die dagelijks op de markt komen. Rackspace beschikt over de kennis om organisaties door deze, vaak verwarrende, positie te leiden. Ook implementeren ze een oplossing die volledige beveiliging biedt, bovenop het cloudplatform waar de organisatie de voorkeur aan geeft.”

Richartz beschikt over meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen en managen van beveiligingsproducten en –oplossingen. Ze komt bij Rackspace werken nadat ze eerder Director of Technology Alliances was bij IT-infrastructuur- en beveiligingsbedrijf Verisign.

Voordat ze bij Verisign werkte, is Richartz enkele jaren actief geweest in productmanagement- en diverse functies in architectuuroplossingen bij grote Europese telecommunicatie- en netwerkproviders. Ze heeft geholpen bij het op de markt brengen van beveiligingsproducten- en services. Ook hielp ze enterpriseklanten bij de ontwikkeling en implementatie van wereldwijde netwerk- en beveiligingsoplossingen.