Datacenter & Cloud Dossier op Hostingcon

De eerste exemplaren van het Datacenter & Cloud Dossier van 2016 liggen op Hostingcon dat vandaag en morgen plaats vindt in Amsterdam. Naast het vertrouwde, zeer uitgebreide overzicht van alle datacenters en leveranciers in Nederland, kijkt het dossier dit jaar vooral vooruit.

Achtergrondverhalen en Datacentermarkt

Zo zijn er achtergrondverhalen over hoe u tot een fysiek veilige datacenter komt, over de cutting edge op het gebied van datacentertechnologie en over de nieuwste trends op het gebied van de footprint en white box switching.
Daarnaast heeft ChannelConnect een onderzoek gehouden onder de leveranciers van datacenterdiensten. Hiervan heeft de redactie uitgebreid verslag gedaan in het dossier.

Channelconnect brengt naast het Datacenter & Cloud Dossier ieder jaar ook andere overzichten op de markt. Eerder verschenen het VoIP en UC&C Dossier en het Distributeurs Dossier. Later dit jaar verschijnt ook nog het Security Dossier. Het Datacenter & Cloud Dossier is dit jaar 120 pagina’s dik geworden en zal in de nabije toekomst bij abonnees van ChannelConnect op de mat vallen.