SPIE krijgt beheercontract van Colt

SPIE gaat de komende vijf jaar op innovatieve wijze het onderhoud en beheer uitvoeren van de datacenters van Colt in Nederland. Colt koos voor SPIE omdat zij een kostenbesparing van 20% op beheer en onderhoud en optimale beschikbaarheid kan garanderen.

Smart Datacenter Services

Om deze kostenefficiëntie waar te maken zet SPIE haar Smart Datacenter Services programma in. “De komende vijf jaar zal het onderhoud niet hetzelfde zijn. We zetten een grote stap met de levering van Smart Datacenter Services (SDS) bij Colt. Als onderdeel van SDS leveren we naast het onderhoud op het gebied van Mechanical & Electrical ook Hands & Eye’s services in de datacenters. Het doel is om het onderhoud en beheer steeds efficiënter uit te voeren. Dit kunnen we doen met de inzet van de juiste tools en onze dagelijkse 24/7 aanwezigheid op de werkvloer”, aldus Ben Meesters, Business Development Manager Datacenters bij SPIE.

FHI IT Room Infra

Tijdens de FHI IT Room Infra in Den Bosch, op 15 november, zullen SPIE en Colt in een duo-presentatie uitleg geven over deze samenwerking. Als u een e-mail stuurt naar tomas.deswaaf@spie.com, ontvangt u een persoonlijke uitnodiging.