IT-Ernity haalt Christine Edelman en Pascal Schut

IT-Ernity heeft twee nieuwe directieleden aangesteld. Christine Edelman (47) is sinds 1 januari 2016 directeur Partnermanagement. Pascal Schut (31) is met ingang van 1 februari 2016 benoemd tot Salesdirecteur. Met de benoeming van Edelman en Schut wil IT-Ernity zijn groeiambities realiseren, zowel in kwaliteit als in omvang.

Directeur partnermanagement

Voordat ze naar IT-Ernity vertrok was Edelman werkzaam als Manager Strategic Trade Management bij KPN. In haar functie bij IT-Ernity zal zij zich richten op een nieuwe aanpak voor de dertienhonderd partners die op dit moment verbonden zijn aan de IT-Ernity Groep. Voor IT-Ernity is het partnerkanaal van zeer groot belang om de groeidoelstellingen te behalen.

Christine Edelman
Christine Edelman, directeur Partnermanagement bij IT-Ernity

Salesdirecteur

Schut komt van Cegeka, waar hij de rol van Sales Manager vervulde. Schut wordt verantwoordelijk voor de afdeling Sales binnen de IT-Ernity Groep, waarbij zijn focus zal liggen op managed hosting (Proserve) en IaaS (CloudVPS). Schut zal leiding geven aan een salesteam van vijftien medewerkers.

Pascal Schut
Pascal Schut, salesdirecteur bij IT-Ernity

“Met de komst van Christine en Pascal, beiden met aanzienlijke ervaring en marktkennis, vervullen we twee sleutelposities in ons directieteam. Hiermee kunnen wij de verdere stappen nemen, die nodig zijn voor het versnellen van onze groei en het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening”, zegt Chris de Jongh, algemeen directeur van IT-Ernity.