Computenext: eigen cloudkiosk voor Microsoft-partners

Cloud-conversaties creëren lastig? ComputeNext maakt het een stuk gemakkelijker met een CloudKiosk. Het Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma cloud resellers en haar klanten te overtuigen over te stappen van traditionele IT-oplossingen naar cloud-gebaseerde modellen.

Automatisering is hard nodig

Klanten zijn vandaag de dag gewend om cloud diensten direct aan te schaffen en te gebruiken en hebben behoefte aan een partner welke ze de tools geeft om cloud-diensten te kunnen verkopen. Microsoft en Computenext bieden met een CloudKiosk daarom een cloud marktplaats die van belang zijn voor channel professionals die zowel samenwerken met Microsoft als advies geven aan klanten welke applicaties perfect passen bij de dienstverlening. Door lagere marges per verkoop is het voor partners belangrijk om zonder handmatige handelingen te automatiseren.

Het platform

De zogeheten ‘Cloud Kiosk ‘ is een platform dat de verkoop van Microsoft clouddiensten, middels automatische levering en beheer voor cloud hosting-aanbieders eenvoudiger mogelijk maakt. Het platform is beschikbaar als een white-label oplossing die wordt aangeboden als een Marketplace-as-a-Service voor bedrijven in de telecommunicatie, service-providers en grote IT-verkopers/distributeurs. Het platform kan snel worden in gebruik worden genomen en worden aangepast aan partners die zich op het snijvlak van cloud diensten bevinden en producten en services die ze wensen aan klanten bieden.

ComputeNext

Computenext is ervan overtuigd dat organisaties met een eigen portal haar klanten kunnen helpen cloud-conversaties te begeleiden. De veranderende markt van cloud computing wordt middels een eigen portal, door de klant beter begrepen. Met vertrouwen naar de klant als positief gevolg.

ComputeNext, is een prijswinnende ‘Cloud Marketplace’ platform-provider. Het bedrijf maakt mogelijk dat klanten, verkopers en distributeurs van cloud services de mogelijkheid hebben in een bijna real-time service aanbiedingsmodel. Hun platform biedt een wijde selectie van wereldwijd gedistribueerde cloud services en zorgt er ook voor dat enterprise-IT op een kosteneffectieve manier de interne cloud service kan managen. Meer informatie : www.marketing.computenext.com/office365-kiosk