Dupaco en Springpath houden gezamenlijk event

Dupaco Distribution BV organiseert op 20 oktober een evenement met Springpath Inc, leverancier van oplossingen voor smart hyperconvergence. Tijdens de introductiesessie tonen Terry Cunningham (CEO), Ketan Shah (Director Product Management), Johan Pellicaan (VP EMEA) en Aad Dekkers (Sr. Director Marketing EMEA) hoe de Springpath-oplossingen kunnen worden aangewend om de efficiency binnen datacenters te verhogen en om de ICT-omgeving te vereenvoudigen.

Samenwerking Dupaco met Springpath

Dupaco en Springpath zijn recent de samenwerking aangegaan. Met de oplossing van Springpath worden afzonderlijke servers virtueel samengevoegd, zodat de capaciteit efficiënt kan worden verdeeld tussen verschillende reken- en storagetaken binnen het datacenter. Netwerkstorage wordt door het Springpath Dataplatform overbodig.

De volledige agenda

 • 14.30-14.45
  Welcome
  Johan Pellicaan, VP EMEA
 • 14.45-15.15
  Introduction
  Terry Cunningham, CEO
 • 15.15-15.45
  Tea & Coffee
 • 15.45-16.30
  Springpath Solution Overview
  Ketan Shah, Director Product Management
 • 16.30-18.00
  Q&A, Drinks, & Networking

Het event vindt plaats in het Cisco Conference Center van Cisco Systems:

Haarlerbergpark
Haarlerbergweg 17-19
1101 CH Amsterdam