CommScope voltooit overname bedrijfsonderdelen TE Connectivity

CommScope Holding Company heeft de eerder aangekondigde overname van de bedrijfsonderdelen Telecom, Enterprise en Wireless van TE Connectivity voltooid. De volledige contante transactie bedraagt ongeveer drie miljard dollar en verstevigt de positie van CommScope als leverancier van communicatie-infrastructuren.

Door de transactie verstevigt CommScope zijn positie op het gebied van draadloze netwerken voor binnen en buiten, datacenters en centrale kantoren, intelligente en efficiënte gebouwen en access- en backhaulnetwerken. Het nieuwe CommScope heeft ongeveer 25.000 medewerkers en wordt vertegenwoordigd in alle grote geografische gebieden.

“We kijken ernaar uit om gezamenlijk verder te gaan als één succesvol bedrijf”, aldus Eddie Edwards, voorzitter en chief executive officer van CommScope. “Gezamenlijk kunnen we het innovatieproces binnen de sector versnellen, meer uitdagingen op het gebied van bekabelde en draadloze netwerken oplossen en wereldwijd nog meer klanten van dienst zijn. Door onze bij elkaar passende oplossingen, technologieën, geografische dekking en marktdekking te verenigen, hebben we een sterker platform gecreëerd om met succes wereldwijd concurrerend te kunnen zijn.”