Penton’s ResellerClub presenteert HostingCon Europa

Congres & beurs keren voor het tweede jaar terug naar Amsterdam; registratie geopend

 West Chester, Ohio, 29 juni 2015 – De verkoop van toegangskaarten voor Penton’s tweede jaarlijkse door ResellerClub georganiseerde HostingCon Europa is gestart. Het evenement zal plaatsvinden op 22 en 23 september in Passagiersterminal in Amsterdam.

Het evenement van vorig jaar trok ruim 400 bezoekers en exposanten uit Europa, Noord-Amerika en Azië. De conferentie en beurs van dit jaar krijgt belangrijke ondersteuning van een aantal prominente bedrijven, waaronder R1Soft, goMobi, SolarFlare, Duda, Weebly en soshlr.

“Na een succesvolle start in 2014 hebben we dit jaar nog een aantal zaken verbeterd,” vertelt Andy Grider, Marketing Manager bij Penton. “Zo hebben we interactieve rondetafel-discussies toegevoegd voor een hands-on benadering bij kennis-sessies. Netwerken wordt nog makkelijker door de toevoeging van een e-mail functionaliteit aan HostingCon Connect, waardoor deelnemers voorafgaand aan de conferentie contact met elkaar kunnen leggen. Ook staat het WHIR Netwerk Evenement gepland voor de laatste dag van de conferentie: de ideale manier om het evenement af te sluiten en om extra netwerkmogelijkheden te benutten.”

“Onze ervaringen afgelopen jaar in Amsterdam waren zeer positief en lieten geen enkele twijfel bestaan dat we de editie van 2015 absoluut weer moeten organiseren in dezelfde stad! ” aldus Shridhar Luthria, General Manager & Business director bij ResellerClub. “De mantra van het evenement blijft ‘Leren, Netwerken en Groeien’ en we kijken er naar uit om te zien hoeveel vooruitgang we het afgelopen jaar hebben geboekt en welke nieuwe, spannende ontwikkelingen er momenteel gaande zijn.”

Ga voor meer informatie over de door ResellerClub georganiseerde HostingCon Europa naar http://europe.hostingcon.com .