Winnaars 2015 Data Centre & Cloud Awards bekend

Afgelopen dinsdagavond werden tijdens het Datacloud Congres in Monaco in aanwezigheid van ruim 600 genodigden uit 55 landen de winnaars bekend gemaakt van de Data Centre & Cloud Awards 2015. Voor het achtste jaar op rij werden hier de ‘best in class’ services en innovaties in de datacenter- en cloud industrie onderscheiden met een award.

Voorafgaand aan de uitreiking was er een geanimeerde borrel op het terras bij het zwembad van het vijf-sterren hotel Le Meredien, pal aan het strand.

De winnaars van de 2015 Data Centre & Cloud Awards zijn geworden: European Award Data Centre Industry Leader – Eric Schwartz, Equinix European Data Centre Award for Datacentre Service Provider – TDF Enterprise Data Centre Award for End User Innovation – GSI Sustainable Data Centre Award – SAP SE Data Centre Marketer of the Year – Omer Wilson, Digital Realty Cloud Industry Leader – ComputeNext European Cloud Enabler Award – EBRC Enterprise Cloud Award for Cloud End User Innovation – Integrated Health Information Systems Pte Ltd (IHIS) Judges Award for Lifetime Achievement – Harald Summa, founder and CEO of eco.de en DE-CIX

“Met de Data Centre & Cloud Awards onderscheiden we enkele van de beste bedrijven, personen en technologieën in onze steeds uitdagender en concurrerender wordende industrie,” zei juryvoorzitter Gerd J. Simon. ”In alle categorieën was het lastig kiezen uit de vele inzendingen van hoge kwaliteit, die de veranderingen en innovaties in de industrie treffend illustreren. We feliciteren vanzelfsprekend de winnaars met hun award, maar ook de andere deelnemers verdienen niets dan lof voor wat ze hebben laten zien.”