Zuid-Hollandse datacenters bieden kijkje in de keuken

Na het succes van de eerste editie van TIER010 in 2014 slaan drie Zuid-Hollandse kwaliteitsdatacenters wederom de handen in één en organiseren zij op vrijdag 5 juni 2015 een open dag. De open dag stelt IT-managers en directieleden uit de ICT-sector in staat om de drie deelnemende datacenters in één dag te bezoeken. De bezoekers mogen tijdens deze dag een kijkje in de keuken nemen van Datacenter Rotterdam, The Datacenter Group Delft en Dataplace Alblasserdam.

Het event staat net als vorig jaar in het teken van drie thema’s. Bij Dataplace in Alblasserdam wordt ingegaan op alle facetten die te maken hebben met de bedrijfszekerheid, bij The Datacenter Group in Delft op de veiligheid van de IT-systemen en in Datacenter Rotterdam de bedrijfskritische middelen die worden ingezet altijd en op de meest efficiënte en duurzame manier beschikbaar te blijven.

Aanmelden

Bezoekers worden op vrijdag 5 juni om 9.30 uur verwelkomd in Dataplace in Alblasserdam. Van daaruit worden met bussen de overige datacenters bezocht, waarna de deelnemers weer bijeenkomen om gezamenlijk de dag af te sluiten met een netwerkborrel. Meer informatie over de open dag, een uitgebreid programma en/of het aanmelden is te vinden op www.tier010.nl.