Avnet TS wereldwijd distributeur voor EMC VSPEX BLUE

Distributeur Avnet Technology Solutions kan voortaan haar EMC-businesspartners voorzien van een nieuwe hyper-converged infrastructuur oplossing: EMC VSPEX BLUE. Daarmee kunnen business partners nieuwe oplossingen ontwikkelen en implementeren bij kleine, middelgrote en grote organisaties waarmee cloud en datacenter functionaliteit geboden wordt met een hyper-converged infrastructuur, op een prijsniveau en omvang zoals de klant dat wenst.

Dieter Lott, vice president business development, Avnet Technology Solutions EMEA
Dieter Lott, vice president business development, Avnet Technology Solutions EMEA.

“Hyper-converged oplossingen winnen marktaandeel en groeien exponentieel in populariteit binnen de IT gemeenschap en deze nieuwe oplossing sluit precies aan bij de vraag die we zien vanuit het midden segment, cloud service providers en remote en branche offices”, zegt Dieter Lott, vice president business development, Avnet Technology Solutions EMEA. “EMC heeft een unieke hyper-converged oplossing ontwikkeld toegespitst op de specifieke behoeften van deze klanten, waardoor business partners de mogelijkheid hebben hun klanten te voorzien in een schaalbare en flexibele infrastructuur. Met Avnet die kan voorzien in assemblage, integratie, logistiek en diensten rondom deze VSPEX BLUE oplossing, kunnen we partners ondersteunen in een versnelde time-to-market.”

EMC VSPEX BLUE is ontworpen en gebouwd voor eenvoud en voorziet in een volledig geautomatiseerde configuratie, naadloze scale-out met één enkele muisklik en geen down time tijdens patches en updates. Dankzij de omvang en de eenvoud van de VSPEX BLUE oplossing, is geen groot IT team vereist voor implementatie. Dit maakt de oplossing ideaal voor het mkb, cloud service providers en distributed offices in verschillende markten zoals de publieke sector, educatie, technologie en zorg. Avnet kan partners helpen met de integratie van een breed scala aan management, beveiliging en bijkomende infrastructurele oplossingen zodat hiermee kan worden voorzien in de specifieke wensen van hun klanten.

Gregg Ambulos Senior Vice President, Global Channel Sales, EMC Corporation.
Gregg Ambulos, Senior Vice President, Global Channel Sales, EMC Corporation.

“Converged infrastructuur is doorlopend aan het groeien en zichzelf aan het ontwikkelen,” zegt Gregg Ambulos Senior Vice President, Global Channel Sales, EMC Corporation. “EMC heeft Avnet geselecteerd om de revolutionaire hyper-converged VSPEX BLUE infrastructuur in de markt te zetten omdat zij heeft bewezen technologie te kunnen transformeren naar werkbare bedrijfsoplossingen, gemakkelijk en eenvoudig voor partners en hun klanten. Avnet is een toonaangevende organisatie in technologie en haar omvang en marktbereik zal ons snel helpen een hoog onderscheidende HCIA in de markt te zetten die invulling geeft aan de unieke behoeften van onze klanten”.