TechAccess gecertificeerd voor Aruba Networks én HPE Networking

TechAccess beschikt als eerste distributeur in Nederland over alle sales- en technische certificeringen waaraan voldaan moet worden voor Aruba/HPE. Door het behalen van deze certificeringen is TechAccess in staat om haar resellers op het hoogste niveau bij te staan in HPE Networking projecten. TechAccess was daar voor Aruba Networks al jaren toe bevoegd.

“TechAccess is de partij om samen met resellers het wired en wireless portfolio van HPe Networking en Aruba Networks op te pakken. Naast het leveren van de producten kan TechAccess helpen met o.a. de volgende diensten: Capacity planning, Site Survey (in- en outdoor), Consultancy, Presales, (Tele)marketing en Installatie services”, aldus Berry van Waayenburg, General manager van TechAccess.

HPE Networking maakt een eenvoudig netwerk mogelijk door gebruik te maken van open standaarden, software-defined networking en automatisering. Met het uitgebreide portfolio van HPe Networking, van kantooromgevingen tot cloud/datacenters, bent u in staat technologie en services efficiënt en productief te implementeren in het netwerk. Ter uitbreiding van de netwerktak nam HPE vorig jaar Aruba Networks over. Door HPE wired switching producten in combinatie met Aruba’s WLAN en mobility producten te voeren die elkaar aanvullen en versterken, beschikt TechAccess over een allesomvattend ‘Access’ portfolio.

Meer informatie: www.techaccess.nl