Western Digital lanceert 12TB WD Gold hard drive

Western Digital, leverancier en specialist op het gebied van dataopslag, breidt zijn WD Gold hard drive lijn uit. De nieuwe drive heeft een opslagcapaciteit van 12TB, ontworpen om big data workloads van grote bedrijven te verwerken. De nieuwe hard drives met hoge opslagcapaciteit bieden meer opslagdensiteit voor enterprise en cloud opslagapplicaties.

De WD Gold hard drives bieden de compromisloze opslagoplossing die elke IT-manager nodig heeft. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om vertrouwelijke consumentendata, medische dossiers of business intelligence.

gold

“Terwijl de hoeveelheid data onverminderd doorgroeit, wordt het steeds belangrijker om data op te slaan en nuttige informatie eruit te halen”, zegt Barber Brinkman, Senior Sales Manager WD bij Western Digital. “Bedrijven die effectief nuttige informatie uit data kunnen halen zijn in staat om slimmere keuzes te maken. Daarnaast kunnen zij betere bedrijfsresultaten realiseren en de concurrentie een stap voor blijven.”

De WD Gold hard drives zijn ontworpen om de belangrijkste data van de gebruiker op te slaan. Ontworpen voor zware workloads het werken in serveromgevingen waar zware trillingen voorkomen, hebben de nieuwe drives een van de hoogste betrouwbaarheidsbeoordelingen (2,5 miljoen uur zonder falen) uit het portfolio van WD. De drives maken gebruik van de vierde generatie HelioSeal technologie van Western Digital. Hierbij wordt helium verzegeld in de drive om daarmee een hoge capaciteit, betrouwbaarheid en zuinig energieverbruik te garanderen.

De nieuwe WD Gold 12TB hard drive (modelnummer WD121KRYZ) heeft een garantie van 5 jaar en is beschikbaar via bekende retailers.
Meer informatie:  www.wdc.com