Synology nieuwe FlashStation en DiskStation modellen

Opslagsysteemspecialist Synology heeft de FlashStation1018 en DiskStationS218 gelanceerd, twee NAS-oplossingen met uitgebreide functies. De servers bieden mogelijkheden voor mediastreaming, het delen van bestanden en backup-toepassingen voor data. Beide devices zijn ideaal voor particulieren en zelfstandig ondernemers, en ontworpen voor voor gebruik op een bureau.

FS1018
De FS1018 is een krachtige en compacte all-SSD NAS voor op het bureau, en heeft 12 sleuven en een lage latentie. Hij werkt op een Intel Pentium D1508 dual-core-CPU en heeft 8 GB DDR4 EEC dat kan worden uitgebreid tot 32 GB. De vier plug-and-play Gigabit ethernetpoorten voor LAN kunnen worden uitgebreid met hoogwaardige opties. FS1018 ondersteunt netwerkuitbreidingskaarten met een PCIe 3.0 x8-sleuf voor meer dan 40.000 willekeurige 4K-schrijfbewerkingen (IOPS).

flashstation

De geavanceerde hardware biedt hoogwaardige prestaties en doorvoer, zelfs tijdens het uitvoeren van meerdere taken en als er meerdere virtuele machines worden gehost. Met de gloednieuwe Virtual Machine Manager kunt u nieuwe software testen in sandboxes, de apparaten van uw klanten isoleren en de flexibiliteit van uw server verhogen.

DS218
De DS218 is een NAS met 2 sleuven en een 64-bits quad-coreprocessor met een gelijktijdige doorvoer van meer dan 112 MB/sec. aan lees- en schrijfbewerkingen. Hij wordt geleverd met 2 GB aan DDR4-geheugen – vier keer het vermogen van zijn voorganger. De DS218 is tevens geoptimaliseerd voor 10-bits 4K H.265-videotranscodering via Video Station.

DiskStation Manager
De FS1018 en DS218 maken beide gebruik van DiskStation Manager, het uitgebreide en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten van Synology met uiteenlopende toepassingen die de productiviteit verbeteren.

Meer informatie: www.synology.com