MostWare besteedt datacenterfaciliteiten uit aan Uniserver

Managed Service Provider MostWare, dat software-oplossingen, systeembeheerdiensten, IT-advies en digital signage levert aan het MKB, heeft Uniserver gekozen als partner voor haar datacenter- en cloudoplossingen. Via IT-toepassingen wil het bedrijf waarde toevoegen aan de business van haar klanten.

Martijn Bloem, channelmanager van MostWare: “Wij gaan gebruik maken van de servers en virtuele netwerken van Uniserver voor onze klanten. Kortgezegd komt het erop neer dat wij ons datacenter gaan uitbesteden naar een platform met betere en hogere continuïteit. De sterke punten van Uniserver zijn het professionele platform en het partnermodel dat zij hanteren. Daarnaast is de bedrijfscultuur van Uniserver erg belangrijk; die sluit erg goed aan bij die van MostWare.”

tcg_ams_dc-69

Bloem noemt dan het omgaan met partners en de betrokkenheid bij partners. “Maar ook de wijze waarop met eigen werknemers wordt omgegaan spreekt ons erg aan – transparant en een open houding.”

Het datacenter van Uniserver biedt volgens Bloem de juiste oplossing: “Klanten van MostWare – specifiek die in de financiële wereld en de zorg – vinden het belangrijk dat Uniserver beschikt over de juiste certificeringen. Zij zijn daarvan ook weer afhankelijk voor hun certificering en audits. Wat dat betreft is er een perfect aansluitende synergie.”

“We zijn trots op dit partnership met MostWare”, stelt Daniëlle Vogelenzang, Commercieel Directeur Uniserver. “Door gebruik te maken van onze specifieke kennis kan MostWare zich nu nog meer richten op hun eigen bedrijfsdoelstelling – waarde creëren bij klanten – en die klik hebben we met elkaar gemeen.”

Meer informatie: www.mostware.nl of www.uniserver.nl