IT Room Infra, hét event over datacenters, computerruimtes en cloud computing

Op 15 november vindt de 10de editie van IT Room Infra plaats bij Congrescentrum 1931 in Den Bosch. In tien jaar tijd is zowel de markt als het event compleet van gedaante veranderd. Maar de doelstelling is en blijft hetzelfde: Bezoekers informeren over het bouwen en verbouwen van IT ruimtes. Het outsourcen van IT wordt hiernaast ook een steeds belangrijker topic.

Bezoekers worden in de lezingen – er is een keuze uit in totaal 32 sessies – volledig bijgepraat over nieuwe technologieën, ontwikkelingen en best practices. Opvallend is het aantal datacenters dat het woord neemt: Atos, Capgemini, Colt datacenters, Equinix, ING, Interconnect, ITB2 Datacenters, KPN, Lefdal Mine en Rijkscloud.

Daarnaast is de kennismarkt de plek om de innovaties van 62 exposanten te zien en mensen uit de markt te ontmoeten. Speciaal voor het 10-jarig bestaan is er een heus bruin café ingericht.

Zet 15 november in uw agenda als u weer compleet op de hoogte wil zijn.

Aanmelden is mogelijk via www.itroominfra.nl

Toegang is gratis voor beheerders, managers, eigenaren, technisch consultants en installateurs van datacenters/computerruimtes (en overige decision makers m.b.t. de aanschaf van infrastructuur).